Nolan čelade

Motoristični svet potrebuje Nolan čelade

Odkar obstaja motociklizem, se postavljala vprašanje varnosti. Na prvo mesto se je vedno postavljala varnost glave. Tako so se skozi leta razvile motoristične čelade. Danes je splošno znano, da čelade največ pripomorejo k varnosti pri vožnji motornih koles. Nolan čelade že dolga leta pomenijo sinonim kakovosti in varnosti.

Nolan je ena izmed najbolj razširjenih blagovnih znamk na področju motorističnih čelad. Dolg obstoj znamke pomeni tudi sinonim za kakovost, ki se je razvijala z leti. Proizvajalec vedno znova izboljšuje svoje modele. Podjetje veliko vlaga v razvoj in zato lahko trdimo, da motoristični svet Nolan čelade enostavno potrebuje.

Zakaj čelade Nolan?

Vidik varnosti v motociklizmu je tako pomemben, da si danes ne predstavljamo več, da čelade med vožnjo ne bi uporabljali. Hitrost, ki jo dosegajo današnja motorna kolesa, je vse večja. Tako je potrebna stalna izboljšava na področju varnosti, obenem pa si motoristi želijo tudi vse več udobja in funkcionalnosti.

  • Čelada Nolan N21

Čelade Nolan so tiste, ki nudijo vse našteto. Najrazličnejši modeli so namenjeni vsem vrstam uporabnikov. Vsak bo lahko v pestri izbiri modelov našel nekaj za izpolnitev svojih želja in potreb. Našli jih bodo vozniki skuterjev, mopedov, težjih motornih koles ter amaterski in profesionalni vozniki. Že osnovni, tudi cenovno dostopnejši modeli ponujajo veliko stopnjo zaščite, varnosti in udobja.

Moto podjetja: varnost, udobje in preglednost

Kot dolgoletna motoristka sem preizkusila že celo vrsto čelad. Veliko kilometrov pa sem v zadnjih letih prevozila ravno s čelado Nolan. Poleg konkurenčne cene, stopnje varnosti, ki jo ponuja, me prepričata tudi udobje in preglednost. Občutek, da si varen, pomaga pri brezskrbni vožnji. Taka vožnja že sama po sebi pomeni večjo varnost, saj si lahko bolj zbran. Udobje, ki ga čelada nudi, je še dodatna prednost.

Na dolgih potovanjih je enostavno nujno, da je čelada udobna. Ne predstavljam si prevoženih na tisoče kilometrov ob tem, da mi ne bi bilo udobno. Notranji del čelad Nolan se vedno lepo prilega obliki glave, čelade so zračne in prijetne za nošnjo.

Naslednje, kar bi izpostavila, je preglednost. Čelade Nolan so tiste, kjer kakovost izdelave, dizajna in premišljenost izvedbe pomeni tudi dobro preglednost. Vizirji se ne rosijo, kot pogleda pa je širši kot pri večini drugih znamk. Zato so čelade Nolan vsekakor prva izbira pri mojih motorističnih odisejadah.

KOMENTIRAJ PRISPEVEK