Nakup kuhinje Alples

Zakaj se odločiti za nakup kuhinje Alples?

Pomlad je tu. Čas novih začetkov in novih navdihov. Odkrivajo se nove poti in pišejo se nove zgodbe. Temu sledijo tudi v slovenskem podjetju Alples, kjer so na tržišču predstavili novo generacijo kuhinj. Kuhinje Alples so namenjene kupcem, ki si želijo udobja narave, sveta barv, harmonije podeželja ali urbanega razkošja.

Inovativnost, funkcionalnost in estetika

Kuhinje Alples se tako odlikujejo po inovativnih materialih, ki so obstojni in lahki za vzdrževanje. So osnova za sodobno kuhinjo, saj bo kuhinja Alples le tako uporabna in lepa. Pohvali se lahko s številnimi funkcionalnimi elementi, ki dopolnjujejo prenovljen izbor barv in dekorjev. Obogatili so tudi široko paleto oblik front, tako da je zdaj mogoče izbirati med popolnoma gladkimi modernimi barvastimi frontami kot tudi takimi, ki so v lesnih dekorjih ali pa so profilirane. S slednjimi lahko ustvarite čudovit videz podeželske kuhinje.

  • Kuhinja Alples Laguna 2

Z novimi dekorji so bogate tudi delovne plošče in stenske obloge. Tako si lahko kuhinja Alples privošči čisto nove kombinacije materialov. Kuhinje Alples je mogoče povezati tudi z dnevno sobo, in sicer tako, da se določi neka rdeča nit, pa naj bo to barva, material ali pohištveni program.

Očarani boste nad pestro ponudbo

Pestra je tudi ponudba različnih ročajev, saj lahko izbirate med različnimi oblikami, velikostmi in materiali. Vse to omogoča usklajene kombinacije z različnimi izvedbami bele tehnike. Praktična in lepa je tudi notranjost omar in predalov, kuhinja Alples pa se ponaša tudi s priročnimi sistemi za nameščanje pripomočkov. S tem bo v kuhinji vedno vse pri roki, in to takrat, ko boste določen pripomoček potrebovali. Delo bo tako opravljeno hitreje, vam pa bo ostalo več časa za stvari, ki jih najraje počnete.

Kuhinja mora biti prostor, kjer oživijo vaša čutila, kjer se mešajo vonji, barve in okusi, kjer se pišejo vedno nove in nove zgodbe kulinaričnih užitkov. Kuhinje Alples, ki so izdelane v Sloveniji, odlikujeta kakovost in funkcionalnost, zato smo prepričani, da boste v njih prav vsak dan napisali svojo zgodbo tudi vi.

Ko stanovanje postane dom

Vabimo vas, da obiščete podjetje Il Ambienti in si v njihovem razstavnem prostoru ogledate najrazličnejše estetsko dovršene kuhinje Alples. Naravno toplino v modernem tonu vam ponujajo kuhinje Natura, medtem ko bodo kuhinje Laguna navdušile vse podeželske romantike. Tu so še kuhinje Urbana, ki so kot nalašč za ljubitelje modernih linij.

Čas za vas si bodo vzeli prekaljeni svetovalci, ki vam bodo s posebnim programom prostorsko predstavili vašo bodočo kuhinjo. Vabljeni k ogledu in obisku!

KOMENTIRAJ PRISPEVEK